Szórólapok akciós áron

A gyártás folyamata »

Ofszet minőség – Kedvező ár

A Szórólapok akciós áron szolgáltatásunk keretében kisebb mennyiségű szórólapok gyártása esetén is egyszerre biztosítjuk a nagyobb mennyiségű nyomdai termelés kedvező árait és az ofszet nyomtatás által biztosított magas minőséget. 

Ezt úgy érjük el, hogy több kisebb mennyiségű, de azonos paraméterű megrendelést összevárunk és azok nyomását egyszerre indítjuk el, így kihasználva a méretgazdaságosság előnyeit, amelynek eredményeként Megrendelőink részére az egyedi gyártáshoz képest jelentősen kedvezőbb árat tudunk biztosítani a kiváló minőség mellett.

A gyártás folyamata

A szolgáltatás keretében az Árak menüpontban megadott formátumú és példányszámú szórólapok gyártását vállaljuk, melyekre rendelésüket a Megrendelés menüpontban adhatják le.

Az itt rögzítettektől eltérő kiadványokkal kapcsolatosan egyedi árajánlatra vonatkozó kérdéseit kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken jelezze:

Varga Klára
kalkulátor

Tel.: +36 1 370 8384/117
Mobil: +36 30 401 7965
E-mail: arajanlat@grafitpencil.hu

Alapanyag

A szórólapok gyártása 115g/m2 – 170g2 közötti fényes vagy matt felületű műnyomó papírra történik. A szolgáltatás jellegéből adódóan ez előre nem kötött és az alapanyag az árakat nem érinti. Az alapanyaggal kapcsolatosan pontos információt igény esetén egy adott forma gyártását megelőzően tudunk adni, hogy eldönthesse az adott minőség megfelel-e Önnek. Továbbá a megrendelés során fenti keretek között a kért alapanyagot is megjelölheti.
Utóbbi esetekre azonban a következő pontban rögzített gyártási határidő nem vonatkozik. 

Gyártási határidő

A szórólap típusok mellett látható egy adott gyártási forma telítettsége. Minél magasabb a telítettség, annál hamarabb indulhat el a gyártás. A telítettségtől függetlenül Nyomdánk garantálja, hogy az így leadott megrendelések legfeljebb tíz naptári napon belül átvehetők.

Grafikai állományok és grafikai előkészítés

A megrendelés során kell a gyártandó állományt feltölteni. Amennyiben Ön nem rendelkezik előkészített nyomdai állománnyal, annak előkészítését Nyomdánktól is megrendelheti.

Nyomdai állományokkal kapcsolatos követelmények és grafikai előkészítésről részletes információk a Grafikai segítség menüpontban érhetők el.

Átvétel és fizetés

A megrendelt szórólapokat minden esetben kezelhető egységcsomagokban adjuk át.

Átvételre Nyomdánkban vagy kiszállítási költség ellenében az Ön által megadott címen van lehetőség.

A megrendelés összegét átvételkor készpénzben vagy előre átutalással lehet kiegyenlíteni. Kiszállítás esetén kizárólag előre átutalással lehet fizetni.

Az átvétellel és fizetéssel kapcsolatos részletes információk a Vásárlási feltételek menüpontban érhetők el.

***

A szolgáltatással kapcsolatos további kérdéseivel kapcsolatosan kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Horváth András
kereskedelmi igazgató

Tel: +36 1 370 8384/120
Mobil: +36 30 438 0403
E-mail: handras@grafitpencil.hu

Kalla László
CTP operátor

Tel: +36 1 370 8384/228
E-mail: ctp@grafitpencil.hu

 

© 2019 - Grafit Pencil Nyomda Kft. Készítette a